Naslovna | Kontakt

Perforacija
Perforirana sita i delovi
Proizvodi od perforiranog lima
Orebreni limovi
Protivklizni limovi i gazišta
Rešetkasta varena gazišta
Nosači kablova
Limene stalaže i panoi
Plehovi i tepsije za pekare
 

Sredstva za čišćenje i pranje

Sredstva za podmazivanje
Proizvodi po zahtevu
 
Plehovi i tepsije za pekare
Sredstva za podmazivanje
 

CARLEX 15L

Opis:
Ulje za odvajanje pekarskih proizvoda, čija je odlična sposobnost odvajanja bazirana na tehnologiji kristalizacije. Sitni biljni kristali voska su ujednačeno podeljeni u ulju. To daje Carlexu savršena svojstva za odvajanje pekarsko-poslastičarskih proizvoda koji se peku u plehovima i formama. Carlex ne sadrži vodu, što mu daje mogućnost za procesiranje testa u procesu zamrzavanja. Carlex takođe ima nisku tendenciju ka pollimerizaciji.

Pakovanje:
15 litara

 

CARLEX SPREJ 0,6L

Opis:
Ulje u spreju za sprečavanje lepljenja testa, čija je odlična sposobnost odvajanja bazirana na tehnologiji kristalizacije. Sitni biljni kristali voska su ujednačeno podeljeni u ulju. To daje Carlexu savršena svojstva za odvajanje pekarsko-poslastičarskih proizvoda koji se peku u plehovima i formama. Carlex ne sadrži vodu, što mu daje mogućnost za procesiranje testa u procesu zamrzavanja. Carlex takođe ima nisku tendenciju ka pollimerizaciji.

Pakovanje:
0,6 litara

 

CARLO 15L

Opis:
Emulzija za odvajanje testa, koju karakteriše visoka stabilnost. Voda koju emulzija sadrži u sebi isparava tokom pečenja, potpomažući stvaranje zlatno-rumene kore. Zbog visokog stepena viskoznosti koji poseduje, Carlo se zadržava na vertikalnim zidovima formi za pečenje. To omogućava savršeno odvajanje – hleb se lako vadi iz formi bez lepljenja ili nasilnog odvajanja. Visok stepen viskoznosti takodje garantuje odlične karakteristike prilkom nanošenja raspršivačem.

Pakovanje:
15 litara

 

OVAM 15L

Opis:
Lubrikant za delilice i rezačice koji je sačinjen u potpunosti od biljnog jestivog ulja – kombinacije uljane repice i suncokretovog lecitina. Prilikom nanošenja, Ovam stvara fin, tanak film na noževima delilice, čineći njihovu upotrebu i održavanje efikasnim i ekonomičnim. Njegova čista boja, nepostojanje ukusa i bezmirisnost su predviđene da bi osigurale da Ovam ne utiče na ukus kranjih proizvoda, dozvoljavajući optimalan proces bez propratnih negativnih efekata. Beneficije korišćenja Ovam-a se takođe mogu videti na samim delilicama. Njegova niska tendencija ka polimerizaciji obezbeđuje optimalno održavanje opreme i umanjuje rizik prevremenih negativnih efekata. Za industrijsku namenu Ovam je dostupan i u bulk pakovanju od 210 lit.

Pakovanje:
15 kilograma

 

 
Perfom d.o.o.
Knjaza Miloša 165
31210 Požega / Srbija

Tel:
+381 31 3816 656
+381 31 714 380

Fax:

+381 31 715 955

Mobtel prodaja:

+381 65 825 0514
+381 65 825 0515

Email