Opšte odredbe

Prilikom korišćenja sajta www.perfom.rs poveravate nam vaše poverljive informacije. Perfom d.o.o. se obavezuje da će štititi vašu privatnost i omogućiti vam najbolje moguće iskustvo pri korišćenju ovog web sajta.

Prihvatanje politike privatnosti

Ova politika privatnosti opisuje načine na koje Perfom d.o.o. koristi lične podatke posetilaca.

Kao korisnik veb-sajta www.perfom.rs, prihvatate našu politiku privatnosti i dajete nam saglasnost da podatke, koje na sajtu ostavite, koristimo u skladu sa njom.

Ukoliko se Politika privatnosti promeni, izmenjeni tekst ćemo objaviti na ovoj stranici.

Kontinuiranom upotrebom veb sajta www.perfom.rs, kao i davanjem svojih podataka prilikom kontakta potvrđujete da ste saglasni i sa izmenama Politike privatnosti.

Politika privatnosti je dokument kojim garantujemo zaštitu privatnosti naših korisnika na web sajtu www.perfom.rs. Web sajt možete pregledati besplatno i bez obaveze da otkrijete svoj identitet ili ostavite lične podatke.

Slučajevi u kojima beležimo vaše privatne podatke:

Postavljanje pitanja

(Ime, email – koji koristimo za dostavljanje odgovora)
Podaci se čuvaju u internoj bazi.

Prijava na bilten (newsletter)

(Ime, email adresa)

Upotreba ličnih podataka

Da bismo obradili vaš zahtev ili narudžbu, pružili uslugu, odgovorili na upit ili uspostavili kontakt, ukoliko se radi o pravnom licu, potrebni su nam vaše ime, prezime, naziv kompanije, broj telefona, adresa elektronske pošte i adresa preduzeća.

Tražimo samo informacije koje su neophodne kako bismo što bolje realizovali vaš zahtev.

Perfom d.o.o. neće prodavati, trgovati, iznajmljivati ili ustupati lične podatke svojih korisnika trećoj strani ni pod kojim uslovima.

Sigurnost prikupljenih podataka

Perfom d.o.o. brine da su prikupljene informacije o korisnicima zaštićene od gubitka, nedozvoljenog pristupa ili bilo koje vrste zloupotrebe.

Politika kolačića

Radi poboljšanja sajta prikupljamo i obrađujemo informacije o posetama stranicama našeg sajta. U tu svrhu koristimo kolačiće („cookies“) kao specifične identifikatore koji omogućavaju bolju interakciju sa vama, uštedu resursa i vremena, kao i pogodnosti tokom upotrebe sajta.

Kolačiće čita samo web server preko vašeg browswer-a u domenu koji ih je poslao.

Kolačići ne prikupljaju lične podatake i ne mogu da pokrenu zlonamerne ili druge programe na uređaju koji koristite.

Vaš pristanak

Ako nastavite da koristite naš veb sajt www.perfom.rs, saglasni ste da možemo da postavimo kolačiće na vaš računar kako bismo analizirali način na koji koristite naš web sajt. Ukoliko ne želite da prihvatite kolačiće u pogledu vašeg korišćenja ovog web sajta, morate da prestanete da ga koristite.

Google analitika

Web sajt www.perfom.rs koristi Google Analytics alat za analizu korišćenja web sajta. Google Analytics koristi kolačiće za prikupljanje standardnih podataka internetskih zapisnika i posetilaca ili podataka u anonimnom obliku. Informacije koje generiše kolačić o vašoj upotrebi web stranice (uključujući IP adresu) prenose se Google-u. Informacije se dalje koriste za procenu korišćenja web stranica posetioca i za prikupljanje statističkih izveštaja o aktivnostima na web sajtu.

Upotreba e-mailing liste i biltena (newsletter)

Korisnici ovog sajta imaju mogućnost izbora da budu na mailing listi ili ne. Sa naše mailing liste možete se odjaviti (izbrisati) svaki put kada od nas dobijete obaveštenja o novostima (newsletters) na vaš kontakt e-mail.