Naš kapacitet uključuje nekoliko hiljada alata za perforaciju i plastičnu deformaciju lima. Ukoliko nemamo na raspolaganju alat koji je potreban u mogućnosti smo da u najkraćem mogućem roku dizajniramo i proizvedemo sve potrebne alate.

Kod plastične deformacije lima alat je ključ procesa. Naše iskustvo u izradi alata i obradi lima gradimo od 1942. godine, danas naše iskusne majstore podržavaju mladi inženjeri.

Pored alata za standardnu perforaciju imamo značajno iskustvo u dizajnu i izradi alata za specifične i nestandardne perforacije.

Kapacitet opreme

Naš proizvodni proces počinje dizajnom alata uz upotrebu najsavremenih inženjerskih programa.

Celokupan proces proizvodnje se odvija unutar preduzeća a sprovode ga iskusni majstori.

Ako nismo u mogućnosti da samostalno dizajniramo ili proizvedemo alat sarađujemo sa specijalizovanim i renomiranim dobavljačima alata i usluga.

U procesu proizvodnje (posebno u perforaciji) dolazi do trošenja delova alata. Svaki alat se detaljno prati tokom upotrebe, sve mere održavanja se redovno sprovode kao i blagovremena zamena alata.

Redovnim održavanjem alata obezbeđujemo efikasan tok procesa, visok kvalitet proizvoda i brz odgovor na konkretan zahtev kupca.

Za ključne proizvode uvek imamo više alata na raspolaganju kako bi proizvodnja i isporuka tekle nesmetano.

Naš kapacitet uključuje nekoliko hiljada alata za perforaciju i plastičnu deformaciju lima.

Ukoliko nemamo na raspolaganju alat koji je potreban u mogućnosti smo da u najkraćem mogućem roku dizajniramo i proizvedemo sve potrebne alate.

Imate pitanja ili nejasnoće? Kontaktirajte nas i saznajte više o mogućnostima naše alatnice.

Naši stručnjaci vam stoje na raspologanju. Očekujte brz odgovor sa svim neophodnim informacijama vezanim za vaš upit.

  • Tel: +381 31 3816 656
  • Mob: +381 65 825 0514
  • Fax: +381 31 715 955