Naši proizvodi su već više decenija prisutni na tržištu i imaju veoma široku primenu.

Kvalitet, odgovornost i fleksibilnost u radu omogućili su nam saradnju sa najznačajnim preduzećima u različitim delatnostima.

Postali smo funkcionalan i važan deo mnogih proizvodnih procesa, izgradnje i održavanja, uređenja eksterijera i enterijera, radnog i životnog prostora… Od početne ideje do finalnog proizvoda, korak po korak zajedno sa vama.

Sopstvena alatnica i odeljenje razvoja omogućavaju nam brzu, rentabilnu i kvalitetnu izradu alata u skladu sa vašim potrebama i proizvodnju standardnih i proizvoda po zahtevu.

Perforirani limovi

Perforirani lim nije samo metal sa otvorima. On je funkcionalan, lep i inspirativan deo našeg svakodnevnog života.

Orebreni limovi

Polje primene orebrenih limova je izuzetno veliko. Koriste se kao maske, paneli za oblaganje u eksterijeru i enterijeru, paneli za ispune ograda i drugih površina, gazišta za platforme, stepenice, kao i za proizvodnju različitih proizvoda od lima.

Perforirana sita i filteri

Naši proizvodi predstavljaju sigurnu kariku proizvodnog procesa u rudnicima, kamenolomima, šljunkarama, termoelektranama, fabrikama opeke, procesnoj i reciklažnoj industriji…

Delovi i komponente

Kada su vam potrebni delovi od perforiranog lima i komponente proizvedene tehnikom plastične deformacije, Perfom je odličan partner.

Protivklizna gazišta

Perforirani protivklizni limovi i gazišta predstavljaju kombinaciju čvrstine i sigurnosti.

Rešetkasta varena gazišta

Rešetkasta varena gazišta se sastoje od nosećih, veznih i opšivnih flahova koji se međusobno uklapaju i spajaju varenjem.

Proizvodi za arhitekturu

Naš posvećen tim inžinjera i iskusnih majstora primenom najsavremenije tehnologije proizvodi perforirane limove i delove namenjene arhitekturi i građevinarstvu.

Perforirani nosači kablova

Proizvodimo standardne i vanstandradne perforirane nosače kablova specijalne namene.

Metalna galanterija

Ako su vam, osim cene, bitni kvalitet, nosivost i dugovečnost proizvoda…

Proizvodi za pekarstvo

Kao vodeći proizvođač plehova i tepsija u Srbiji i regionu, zajedno sa našim kupcima, decenijama radimo na razvoju ovih proizvoda.

Pogledaj detaljnije

Preuzmite kataloge naših proizvoda u PDF formatu.

Posetite našu Download sekciju za više informacija.

Pogledaj detaljnije