Naš posvećen tim inžinjera i iskusnih majstora primenom najsavremenije tehnologije proizvodi perforirane limove i delove namenjene arhitekturi i građevinarstvu. Od ideje preko razvoja do finalnog proizvoda, uz potpunu posvećenost svakoj fazi procesa, stojimo vam na raspolaganju u realizaciji vaših projekata.

Primena perforiranog lima u arhitekturi je veoma široka, iskoristite prednosti ovog kreativnog materijala.

Perforirani lim je idealan izbor za smanjenje prekomerne sunčeve toplote. Izaberite odgovarajuću propusnu moć kombinujući veličinu i raspored otvora.

Uživajte u prirodnoj svetlosti dopustite joj da stvara vizuelne efekte dajući prostoru novu dinamiku, oživite vašu fasadu noću.

Perforirani lim svojom funkcionalnošću i estetskim dojmom čini naše okruženje lepšim i ekološki boljim. Bez obzira na to da li se koristi za akustiku, ventilaciju, HVAC, osvetljenje…

Dopustite nam da budemo vaši saradnjici u dizajniranju delova od perforiranog lima, kao što su brisoleji, ventilirajuće fasade, zvučne barijere, vetrobrani, dekorativni paneli…

Prednosti saradnje sa nama

  • Veliki izbor alata za perforaciju
  • Sopstvena alatnica i odeljenje razvoja
  • Standardni proizvodi na lageru… odmah dostupni
  • Proizvodnja prema zahtevu kupca
  • Razvoj proizvoda i proizvodnja prototipova
  • Pomoć u zelenom ekološkom dizajnu
  • Savremen kapacitet za kompletnu obradu limova
  • Najkvalitetnije sirovine i pouzdani dobavljači

Proizvodi za arhitekturu

Zeleni dizajn & perforacija

Ugradite princip zelenog dizajna u vaše projekte, jer tako stvarate bogatiji sistem vrednosti.

Perforirani i laserski sečeni paneli

Koriste se veoma često, najčešće kao delovi za ograde, pasarele, stepeništa, terase, maske, dekoraciju, pregradne zidove, fasade …

Perforirana grafika – perfograf

Novi vizuelni izraz… nove šanse i mogućnosti.

Perforirane fasade

Perforirane fasade – funkcionalno, vizuelno upečatljivo, ekološki održivo. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji, vaše ideje pretvaramo u proizvode jedinstvenog vizuelnog izgleda.

Perforirane ograde

Ograde su veoma vidljivi delovi objekta, zato je njihov izgled izuzetno bitan. Nudimo sigurnost, dugotrajnost i jednostavan proces izgradnje perforirane ograde.

Perfom raspolaže savremenom opremom i svim resursima neophodnim za kvalitetnu izradu perforiranih proizvoda za arhitekturu.

Sve naše proizvode, poručite na jednostavan i brz način putem naše Online forme.

Očekujte brz odgovor sa svim neophodnim informacijama vezanim za vašu porudžbinu.