Perforirani protivklizni limovi i gazišta predstavljaju kombinaciju čvrstine i sigurnosti, sa sledećim karakteristikama:

  • 360° bez klizanja – zahvaljujući poluizvučenim otvorima.
  • Drenažni otvori na gazištima omogućavaju odvod tečnosti (vode, ulja…) i sprečavaju stvaranje leda.
  • Zaštita za štikle – otvori prečnika ≤ 8mm su pogodni za žensku obuću tj. onemogućeno je propadanje i zaglavljivanje štikli.
  • Antipanik koeficijent svetle površine je nizak (od 5% do 15%), ograničava transparentnost i pruža osećaj sigurnosti na većim visinama.
  • Limovi sa malim koeficijentom otvorene površine su pogodni za upotrebu na mestima gde postoji opasnost od plamena (naftne bušotine, rafinerije…)
  • Idealni su za upotrebu u građevini, auto-industriji, brodogradnji, mašinogradnji, industriji (za izradu gazišta, stepenika, platformi, navoza…)

Protivklizna gazišta

Protivklizni limovi

Perforirani protivklizni limovi predstavljaju kombinaciju čvrstine i sigurnosti.

Protivklizni profili

Naša gazišta sa poluizvučenim otvorima koji sprečavaju klizanje i omogućavaju dobru drenažu predstavljaju spoj funkcionalnosti i sigurnosti.

Protivklizni stepenici

Nudimo vam profesionalno rešenje za proizvodnju čeličnih stepeništa. Jednostavno se uklapa u postojeću konstrukciju (sa otvorima za fiksiranje šrafom ili varenjem).

Perforirani navozi za prikolice

Proizvodimo navoze i delove za prikolce prema vašem zahtevu. Imamo višegodišnje iskustvo u pogledu visokih zahteva kvaliteta i isporuke.

Gazišta – delovi i komponente

Kada vam je potreban dobavljač kvalitetnih komponenti, Perfom je siguran izbor. Imamo višegodišnje iskustvo u proizvodnji delova po specifikaciji kupca, visokih zahteva kvaliteta i isporuke „Just in time“.

Perfom raspolaže savremenom opremom i svim resursima neophodnim za kvalitetnu izradu protivkliznih gazišta.

Sve naše proizvode, poručite na jednostavan i brz način putem naše Online forme.

Očekujte brz odgovor sa svim neophodnim informacijama vezanim za vašu porudžbinu.